top of page

Hírek

  • Szerző képeMoziFaloda

Lesz Pókember a Venomban vagy sem?


Pókember a Venom filmben?

Talán még mindannyian emlékszünk arra a napra, amikor a Sony azt mondta a Venomról, hogy egy teljesen külön univerzumban fog játszódni és egyelőre nem lesz része a Marvel filmes univerzumának, amiben a Bosszúállók és Venom egyik legnagyobb ellenfele, Pókember is beletartozik.

Persze, ettől függetlenül még sorra reppentek fel cikkek, arról, hogy Pókember már pedig ott lesz a Venom filmben, ha csak egy cameo erejéig is. Rengeteg, a film munkálataiban részt vevő személyt is belekevertek ezekbe a cikkekbe. Ilyen például a film producere, Amy Pascal, de akár Jon Schnepp is.

Ha az ember jobban elgondolkodik, akkor szinte egyértelműen át kell látnia, hogy Pókember nélkül, Venom csaknem elképzelhetetlen. Mondhatni a karakter kihagyása óriási hibának lenne tekinthető.

Hogy miért? A válasz igazából egyszerű. A régi Pókember 3-ban látható „ Venom ”-nak titulált valami, egyszerűen vállalhatatlanul pocsék volt. A mostani filmben viszont a képregényekhez leginkább hasonlító Venomot kapjuk, akit nem mellesleg Tom Hardy a várakozásokat is messze túlteljesítve, rendkívül pazar módon alakít.

Újabb ok, hogy a fekete szimbiótán kívül, még sok másikat is láthattunk a trailerben. Örülünk, hogy az alkotók egyszerre már több szörnyet is behoznak a filmbe, de érdemes lenne, egy olyan karaktert is bevenni a bizniszbe, aki a jó oldalt még inkább képviselheti. Venom, mint antihős, sokkal jobbnak mondható, mint legnagyobb ellenségei, gondolok itt Carnagere. Ugyanakkor a jótól ő is messze áll. Viszont örökös nemezise Pókember, könnyen magára vállalhatná ezt. Mindemellett a Sony-nak sem jönne rosszul egy Tom Holland-féle Pókpofa, aki egyébként nem kevés nézőt hozna egy esetleges Venom folytatásban.

Úgy tűnik ezt a film készítői is tudják, hiszen egyre többen állítják biztosan, hogy Tom Hollandot látták a forgatás helyszínén. Vannak, akik Pókember ruhájában is látni vélték a színészt.

Ahogy egyre jobban közeledünk a film októberi premiere felé, minden nappal erősödik a rajongókban a hit, hogy kedvenc Pókemberüket is láthatják majd a Venomban, amivel a karakter a Marvel filmes univerzumába is felvételt nyerne.

36 megtekintés0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése
bottom of page